"De Volgende Stap"
in Licht en Liefde Zijn,
in Vreugde Zijn,
en het Manifesteren van het Leven dat je Wenst.

De Volgende Stap

"De Volgende Stap" is een traject van 6 individuele sessies. Hierin komt aan de orde wat je wensen en verlangens zijn en welke belemmeringen je tegenkomt om ze te realiseren. Hoe je kunt zorgen voor je basisbehoefte als liefde, aandacht en veiligheid. Hoe je de verbinding kunt maken met je Ware Zelf.

Bij het programma hoort ook een Reading in je Akasha Kronieken m.b.t. vragen waar je graag een antwoord op zou willen hebben. Zie Toelichting (*)
We ronden af met wat heb je nog nodig om de stap te zetten.
Door je persoonlijke groei in deze 6 bijeenkomsten van ± een uur voel je weer nieuwe levensenergie en een blij hart.

Kosten: €424

Toelichting: De Akasha Kronieken zijn het energetische verslag van de reis van je ziel - vanaf het moment dat je de Bron hebt verlaten totdat je er weer naar terugkeert.
Elk leven heeft een eigen boekdeel met al je gedachten, gevoelens, handelingen - in elke dimensie, omgeving of elke planeet. Je kunt het je voorstellen als een bibliotheek die van de grond tot aan de top is gevuld met boeken - zo ver als het oog kan reiken. Iedere ziel heeft eigen Akasha-Beheerders die je willen helpen met informatie, leiding en oude wijsheid "zodat je iedere dag in vreugde kunt leven".
Elke ziel heeft een levensplan voor de huidige incarnatie om verder te groeien. Bij dit levensplan horen contracten om anderen te helpen en om geholpen te worden, om liefde te ervaren, je talenten te delen, e.d.
Thema voor een reading kan bij voorbeeld zijn het opruimen van oude patronen, wat je helpt om op te komen voor jezelf, wat de boodschap is van een bepaalde lichamelijke klacht, wat het doel van je leven is, wat je helpt om in je Grootsheid stappen, wat je (zielen)verbinding is met een bepaald persoon, en zo voort. De mogelijkheden zijn eindeloos.